OldStars walking korfball bij KZ/Thermo4U

Deze activiteit gaat niet door in verband met het coronavirus. Als deze activiteit op een ander moment wel doorgaat dan wordt dit gecommuniceerd in een nieuwsbericht op de website. Actuele informatie over het coronavirus vind je hier.

Korfbalvereniging KZ/Thermo4U start als eerste Korfbal Leaguevereniging met OldStars walking korfball. Het startschot van dit initiatief wordt gegeven op zaterdagavond 14 maart met een demonstratie van deze korfbalvorm bij de thuiswedstrijden tegen Blauw-Wit. Verenigingen die geïnteresseerd zijn in deze korfbalvorm voor 55-plussers kunnen komen kijken.

Met OldStars walking korfball biedt de vereniging uit Koog aan de Zaan een spelvorm voor korfballers op latere leeftijd. Algemeen manager Tim Bakker: “We zien in het walking korfball een toevoeging op het huidige ouderenaanbod van de vereniging.” De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, spelen op een kwart van het veld, spelen in vier tegen vier, altijd mogen schieten en niet springen bij het schieten.

Programma 14 maart 2020
Het programma start zaterdagavond om 18.00 uur met een wedstrijd van KZ/Thermo4U 2 tegen Blauw-Wit 2. Om 19.15 uur is er een demonstratie van OldStars walking korfball. Vervolgens start om 20.00 uur de wedstrijd tussen KZ/Thermo4U 1 en Blauw-Wit 1. Hier lees je meer over het programma en hier vind je de volledige uitnodiging.

Meer informatie
Meer informatie over OldStars walking korfball vind je hier. Voor vragen over OldStars walking korfball kun je contact opnemen met Johan Annema, projectleider OldStars Nationaal Ouderenfonds, via j.annema@ouderenfonds.nl of 06-14443420. Je kunt ook terecht bij jouw verenigingsadviseur.

Datum: 3 maart 2020 uur

KorfbalPlus60