Nuttige bijeenkomst pr en communicatie dameskorfbal

Op maandag 14 januari vond bij Prinses Irene een bijeenkomst plaats over de pr en communicatie van de Topklasse dameskorfbal en de verenigingen die hierin uitkomen. Met een open houding gingen vertegenwoordigers van drie verenigingen Prinses Irene, Stormvogels (L) en Altior met het KNKV - afdeling communicatie - in gesprek over de zichtbaarheid van hun eigen vereniging, de Topklasse en het dameskorfbal.

Roelof Jan Vochteloo en Barbara Bakker, beiden van het communicatieteam binnen het KNKV, gaven aan hoe en op welke manier het KNKV nu aandacht besteedt aan dameskorfbal. Daarnaast werd samen met de verenigingen gekeken naar hun communicatie en hun communicatiemogelijkheden. Daaruit kwamen enkele nuttige aandachtspunten voor de verenigingen waar ze zelf of gezamenlijk mee aan de slag kunnen.

“Een nuttige avond, voor herhaling vatbaar” en “eigenlijk zijn we nog veel te veel als vereniging intern gericht en moeten we meer samen op trekken, kennis delen en ervaren uitwisselen” aldus de deelnemers. Met de aanwezige verenigingen is afgesproken een vervolg te plannen, gericht op een nog uit te kiezen thema. Deze bijeenkomst vindt waarschijnlijk plaats in juni 2019.

Heb je hier als dameskorfbalvereniging vragen over? Neem dan contact op met accountmanager Fedde Boersma via fedde.boersma@knkv.nl 

 

Datum: 24 januari 2019 uur

Communicatie en PR Dameskorfbal