NLdoet! Doe je mee?

Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie vereniging te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019! 

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. 

Heeft jullie vereniging een leuke klus? Moet de bijvoorbeeld de kantine nodig opgeknapt worden, is de buitenlocatie van de club aan wat onderhoud of een sopje toe, of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Als je de klus hebt aangemeld verschijnt hij vervolgens op de website van NLdoet. Zo ben je zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers zich via de website aanmelden voor je klus. Laat iedereen in je omgeving ook weten dat jouw vereniging meedoet en dat jullie vrijwilligers zoeken. 

Foto: bron, KZ/Thermo4U

 

 

Datum: 5 februari 2019 - 15:11 uur

Vereniging Centraal Vrijwilligers