(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

Met elkaar zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Dat is waar we voor staan. Daarin wil het KNKV alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Een reden voor het KNKV om de relatie met de verenigingen te verstevigen om gezamenlijk verder te groeien. Daarvoor heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Per 1 september gaan Rick Memelink, Irma Profijt, Mark Tissink en Marsha Riga als verenigingsadviseur aan de slag samen met Jan Boer, Fedde Boersma en Ingrid Sijstermans die nu ook al als adviseur bij het KNKV werken. Deze zeven verenigingsadviseurs zullen contact onderhouden met de aan hen toegewezen korfbalverenigingen. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor de verenigingen maar werken nauw samen met de vrijwilligersorganisatie van het KNKV, zoals de RWVC (Regionale werkgroep Vereniging Centraal), de verenigingscoaches en natuurlijk de beroepskrachten van het KNKV.

Welke verenigingen bij welke verenigingsadviseur hoort lees je in dit overzicht.

Jouw verenigingsadviseur persoonlijk ontmoeten? Dat kan al tijdens de Breek-de-Weekbijeenkomsten die in de periode van 18 september t/m 2 oktober op vijf plaatsen in het land worden georganiseerd. Alle informatie over deze bijeenkomsten vind je hier.

Wat Vereniging Centraal voor de vereniging betekent is samengevat in onderstaand filmpje.

Meer over Vereniging Centraal vind je op www.knkv.nl/verenigingcentraal. 

Datum: 15 juli 2019 - 13:54 uur

Vereniging Centraal