Maak je vereniging zichtbaar tijdens de Nationale Sportweek

Op jouw vereniging kunnen mensen genieten van sport. Jouw vereniging verbindt mensen en er worden vriendschappen voor het leven gesloten. Promoot jouw vereniging tijdens de Nationale Sportweek van 20 tot en met 29 september en laat zien dat jouw vereniging iets met mensen doet. Maak jouw vereniging zichtbaar!

Dit kun je doen door tijdens de Nationale Sportweek activiteiten te organiseren zoals clinics op scholen of een vrienden- en vriendinnentraining, maar je kunt ook social media gebruiken om jouw vereniging te promoten. Om verenigingen te helpen heeft NOC*NSF een handige promotietool ontwikkeld.

Social media
Op social media kun je bijvoorbeeld mooie sportmomenten van jouw vereniging delen. Laat jouw volgers op social media weten wat de vereniging met jou doet en roep leden op hetzelfde te doen. Dat kan natuurlijk de tijdens de sportweek, maar ook voorafgaand. Deel je mooiste sportmomenten en tag de @Nationalesportweek.

Nieuwe tool
Met de promotietool van NOC*NSF wordt het promoten van jouw vereniging en activiteiten nog makkelijker. Hiermee maak je eenvoudig promotiemateriaal voor jouw vereniging. Je kunt bijvoorbeeld een flyer, poster of social media post maken in de stijl van de Nationale Sportweek, maar je kunt het materiaal ook personaliseren met eigen foto’s en een logo.

Meer informatie
Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op deze website.

Datum: 11 september 2019 uur