Leuke initiatieven voor G-korfballers

De komende maanden stonden er verschillende evenementen gepland voor G-korfballers. Als gevolg van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus gaan deze helaas niet door. Om G-sporters toch sportplezier te blijven geven, hebben ambassadeur Marjolijn Schenk, de Dirk Kuyt Foundation en de organisatie van de Special Olympics leuke initiatieven ontplooid.

Nu de clinics van international Marjolijn Schenk niet doorgaan, heeft ze een video opgenomen waarin ze vijf korfbaltrucjes laat zien. Gaat het G-korfbalteam van jouw vereniging aan de slag met de trucjes? De video vind je onderaan dit bericht en volgende week verschijnt de tweede video van Marjolijn Schenk.

Online trainingen en een app
Naast de clinics van Marjolijn Schenk gaan ook de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag en de Special Olympics Nationale Spelen niet door. Om G-sporters toch in beweging te houden heeft de Dirk Kuyt Foundation het online beweegprogramma TOPFIT geïntroduceerd en heeft Special Olympics Nederland de Scoor je PR! app ontwikkeld. Met deze app kunnen G-sporters hun fitheid en gezondheid verbeteren.

 

Datum: 31 maart 2020 uur

G-korfbal