Landelijke ledenwerfactie '5 voor een (K)5!'

Vorig seizoen heeft het KNKV de landelijke ledenwerfactie '5 voor een (K)5!' gehouden. Gezien het enorme succes van deze actie heeft het KNKV besloten deze actie dit seizoen te herhalen.

Mede door deze actie hadden we vorig jaar voor het eerst in 10 jaar een ledenwinst en we hopen dit seizoen met deze actie wederom winst te behalen. 

Waarom deze actie? Getal maakt macht. Een belang voor zowel de verenigingen als het KNKV wat kan helpen bij de lobby bij de gemeenten en overkoepelende sportorganisaties. Hoe meer leden, hoe meer subsidie, hoe meer geld wij beschikbaar krijgen om de serviceverlening naar jullie als vereniging te verbeteren en hoe prominenter de plaats die we als bond en als verenigingen in sportland krijgen. Daarbij, met de te winnen ballen kan je als vereniging op een eenvoudige manier de materiaalkast vullen. 

De spelregels:

  • Per 5 aangemelde leden vanaf 1 juni tot en met 30 juni 2018 krijgt de vereniging een bal
  • Voor seizoen 2017-2018 is geen contributie voor deze nieuwe leden aan het KNKV verschuldigd
  • De leden tellen mee als ze in seizoen 2018-2019 nog lid zijn
  • De overall winnaar krijgt naast de ballen ook een korfbalpaal

 

Let op!  Onze peildatum is 30 juni 2018. Dat betekent dat alle nieuwe leden uiterlijk op deze datum moeten zijn aangemeld in Sportlink.

Extra prijs voor de meest succesvolle vereniging!
De vereniging die de meeste nieuwe leden in de periode 1 juni tot en met 30 juni 2018 aanbrengt wint naast de ballen ook nog een korfbalpaal met voetstuk en korf! Een welkome aanvulling van je materiaalkast lijkt ons.
Vorig jaar ging het Rotterdamse WION met de deze mooi prijs aan de haal! Gaat jouw vereniging er dit jaar met de hoofdprijs vandoor? 

Doe mee en samen doorbreken we de grens van 91.520 leden! Samen voor winst!  

Dagelijks houden we de nieuwe leden bij en regelmatig zullen we de tussenstand communiceren. 

 

 

 

Datum: 31 mei 2018 uur

Korfbal Ledenwerving en –behoud