Laat je inspireren tijdens de Week van Goed Sportbestuur

Deze activiteit gaat niet door in verband met het coronavirus. Als deze activiteit op een ander moment wel doorgaat dan wordt dit gecommuniceerd via een nieuwsbericht op de website. Actuele informatie over het coronavirus vind je hier.

Een goed sportbestuur zorgt ervoor dat sporten leuk is. Met de nieuwe Code Goed Sportbestuur krijgen bestuurders inzicht in hoe zij hun sportverenigingen leuker en makkelijker kunnen besturen. Om de Code Goed Sportbestuur te introduceren bij sportbestuurders organiseert NOC*NSF interessante activiteiten en sessies tijdens de Week van Goed Sportbestuur.

De Week van Goed Sportbestuur start op 21 maart en duurt tot en met 27 maart. Tijdens deze week kunnen de bestuurders kennismaken met de inhoud van de code en met de bijbehorende tools en mogelijkheden. Er komt bijvoorbeeld aan bod hoe je als club inkomsten kunt genereren en hoe je nieuwe bestuurders werft. Ook is er aandacht voor hoe je moet handelen als er een incident plaatsvindt op jouw vereniging. Je doet nieuwe kennis op door met elkaar in gesprek te gaan.

Activiteiten en sessies in Apeldoorn en Rotterdam
Op bijna alle dagen zijn verschillende activiteiten en sessies gepland in Omnisport Apeldoorn en LantarenVenster Rotterdam. Een overzicht van het programma vind je hier en de gedetailleerde planning vind je hier. Je kunt je aanmelden voor een losse sessie, je kunt een dagpas kopen, je kunt je aanmelden voor het filmfestival en je kunt een passe partout kopen zodat je de hele week toegang krijgt. Aanmelden kan via deze link.

Datum: 26 februari 2020 uur

Bestuurders