KVVERS: modelkantine gezonde sportomgeving

Om verenigingen te stimuleren aan de slag te gaan met een gezonde sportomgeving is het project FCVERS gestart. Hierbij worden verenigingen intensief ondersteund op weg naar een gezonde sportomgeving. Het doel is om modelkantines te creëren als voorbeeld voor andere verenigingen. Het KNKV is op zoek naar twee verenigingen die deel willen nemen aan het KVVERS-programma. Verenigingen die deelnemen aan dit programma kunnen profiteren van diverse voordelen.

Om tot een gezonde sportomgeving te komen wordt tijdens het KVVERS-programma samen met de vereniging een totale kantinebeleving neergezet. Een verantwoord assortiment staat centraal en er is ook aandacht voor roken, alcohol en uitstraling en gastvrijheid van de kantine als thuishonk van de vereniging.

Voordelen voor verenigingen
Verenigingen die deelnemen aan het KVVERS-programma krijgen een jaar lang gratis vier uur per week ondersteuning van een verenigingscoach vanuit Team:Fit. Deze coach helpt bij het opzetten, implementeren en borgen van het samen opgestelde plan. Ook is er een bedrag van € 5.000,- per vereniging beschikbaar voor specifieke ondersteuning voor bijvoorbeeld apparatuur en inrichting. Ben je nieuwsgierig geworden naar KVVERS? Lees hier meer en meld jouw vereniging aan! Aanmelden kan tot en met zondag 5 april.

Datum: 9 maart 2020 uur

Gezonde sportkantine