KV VERS: modelkantine gezonde sportomgeving

Wil jouw vereniging als de sportkantines weer open kunnen aan de slag met het creëren van een gezondere sportomgeving? Meld jouw vereniging dan nu alvast aan voor het KV VERS-programma en profiteer van diverse voordelen.

Om verenigingen te stimuleren aan de slag te gaan met een gezondere sportomgeving is het project FC VERS gestart. Dit is een maatschappelijk project waarbij gezonde voeding, alcohol, roken en gastvrijheid centraal staan. Bij dit project worden verenigingen intensief ondersteund op weg naar een gezondere sportomgeving. Het doel is om modelkantines te creëren als voorbeeld voor andere verenigingen. Het KNKV is hierbij aangesloten met KV VERS.

Het KNKV is op zoek naar twee verenigingen die deel willen nemen aan het KV VERS-programma. Om tot een gezondere sportomgeving te komen wordt tijdens het KV VERS-programma samen met de vereniging een totale kantinebeleving neergezet. Een verantwoord assortiment staat centraal en er is aandacht voor roken, alcohol en uitstraling en gastvrijheid. Verenigingen die deelnemen aan dit programma kunnen profiteren van diverse voordelen.

Voordelen voor verenigingen
Verenigingen die deelnemen aan het KV VERS-programma krijgen een jaar lang gratis vier uur per week ondersteuning van een verenigingscoach vanuit Team:Fit. Deze coach helpt bij het opzetten, implementeren en borgen van het samen opgestelde plan. Ook is er een bedrag van €5.000,- per vereniging beschikbaar voor specifieke ondersteuning voor bijvoorbeeld apparatuur en inrichting. Lees hier meer over KV VERS en meld jouw vereniging aan voor 8 juni 2020.

Datum: 25 mei 2020 uur

Accommodatie Gezonde sportkantine