KV Focus zoekt voor seizoen 2019-2020 trainer-coach tweede team

KV Focus is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer-coach voor het tweede team. Wij zoeken een enthousiaste trainer-coach die samen met de trainer-coach van het eerste team, de bestaande selectie gaat trainen.

KV Focus is in 2017 ontstaan uit de samenwerking tussen de korfbalverengingen uit Etten-Leur (ELKV) en Zevenbergen (KVZ). KV Focus is een regiovereniging waar een ieder welkom is om te komen korfballen op zijn/haar eigen niveau. We beschikken over een eigen accommodatie in Etten-Leur met twee kunstgrasvelden en een eigen, onlangs opgeknapte kantine.

Het eerste team van KV Focus speelt in de 4e klasse en onze doelstelling voor komend seizoen is om deze positie minimaal te handhaven. Daarnaast beschikken wij over een talentvolle junioren ploeg die komend seizoen zal instromen naar de selectie. Onze ambitie is dat ook het tweede team wedstrijdkorfbal gaat spelen.

Wij zoeken een trainer-coach die één keer per week de training samen met de trainer-coach van het eerste voor zijn rekening neemt en één keer per week de andere training van het tweede team verzorgt. Verder coach je het tweede op zaterdag.
Ook een beginnende trainer/coach wordt van harte uitgenodigd om te reageren; ervaring is geen must, enthousiasme en ambitie wel.

Wij bieden een passende onkostenvergoeding en daarnaast mogelijkheden om je verder als trainer-coach te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jos Nooijens, TC KV Focus
Email: ampnooijens@ziggo.nl
Tel.: 06 – 10 50 27 00

Datum: 9 april 2019 uur

District Zuid-West Technisch kader