KT4 start weer in september

Ben jij een ambitieuze trainer/coach? Is het tijd voor een vervolgstap in je trainerscarrière? Neem dan deel aan de KT 4-opleiding die in september weer van start gaat.

Goed opgeleid kader helpt sporters zich op zijn/haar niveau te ontwikkelen en draagt bij aan het plezier dat ze uit hun sport halen. Als trainer/coacht ligt daar voor jou een belangrijke rol. Het uitgangspunt voor onze opleidingen is dan ook niet een programma maar jouw talent.

Wil jij graag een stap om hoog zetten in je trainerscarrière of je verder ontwikkelen als coach? In september 2019 gaat de opleiding Korfbaltrainer 4 weer van start. KT4 heeft een vernieuwde opzet met een persoonlijke leerroute. In deze opleiding faciliteren we een programma waarin je kennis deelt, je laat inspireren door experts en je jezelf verder kunt specialiseren. Het programma bestaat o.a. uit masterclasses, intervisiebijeenkomst, collegiale coaching en praktijksessies.

Manon Wiegerink, speelster bij Blauw Wit (A) en coach van het nationale korfbalteam van Nieuw Zeeland wil zichzelf verder ontwikkelen als coach en deze kennis meenemen naar Nieuw Zeeland. Zij neemt dan ook deel aan de KT4 die in september start.

De opleiding zal worden gehouden op onder andere het KNKV-bureau in Zeist. De cursus vindt plaats op vrijdagavonden en zaterdagochtenden. De concrete data van de bijeenkomsten worden binnenkort bekend.

Wil je meer weten over de opleiding en of je aan de juiste toelatingseisen voldoet? Lees hier verder.
Inschrijven kan door een mail te sturen naar opleidingen@knkv.nl,  met daarin de naam en het Sportlinknummer van de deelnemer, onder vermelding van ‘Aanmelding KT4’.

Wacht niet te lang met inschrijven, want de capaciteit is beperkt. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, mail deze dan naar opleidingen@knkv.nl.

Datum: 29 april 2019 uur

Trainer/coach opleidingen