KorfbalPlus; WWSV doet er iets mee.

Korfbalvereniging WWSV was in maart jl. aanwezig bij één van de informatiebijeenkomsten over KorfbalPlus die georganiseerd worden in het land. Hier zijn ze zo enthousiast over de korfbalvorm KorfbalPlus geworden dat ze hun mixtoernooi op Hemelvaartsdag tot een combinatietoernooi hebben gemaakt. Naast alle informatiebijeenkomsten en pilots die het KNKV organiseert is het nu WWSV die een officieel KorfbalPlustoernooi organiseert. En ook andere verenigingen kunnen deelnemen!
Ervaar het plezier en de mogelijkheden van deze korfbalvorm en doe mee bij WWSV op donderdag30 mei 2019! Een team aanmelden kan tot 13 mei via info@wwsv.nl

Meer informatie over het Mixtoernooi bij WWSV vind je hier.

Wil je net als WWSV meer weten over wat KorfbalPlus is en hoe je er bij jouw vereniging mee aan de slag kunt gaan? Op 22 mei 2019 vindt de informatiebijeenkomst KorfbalPlus plaats in de regio Zuid, bij SV United in Wanssum.

KorfbalPlus?
Naast het KombiFit aanbod is het KorfbalPlus 35 en KorfbalPlus 60 een nieuw aanbod. Al deze vormen zijn een manier van korfballen die toegankelijk is voor zowel de nog actieve en voormalige korfballers, als de niet korfballers. De nog actieve korfballers, die dreigen te stoppen omdat ze op leeftijd geraken, of niet meer willen voldoen aan de wekelijkse verplichtingen krijgen met dit aanbod een prachtige kans om bij de vereniging actief te blijven. Deze binding is ook goed voor het kader waarin zij actief zijn of het vrijwilligerswerk dat zij uitvoeren. Voor hen zelf geldt dat zij hun conditie op peil houden en werken aan een gezonde levensstijl.
Dit geldt natuurlijk ook voor de korfballers die al eerder zijn afgehaakt omdat zij geen passend aanbod vonden binnen de sport. Nu kunnen zij weer aanhaken met alle voordelen voor zowel hen persoonlijk als de verenigingen.

Tijdens de bijeenkomst KorfbalPlus hoor je hoe KorfbalPlus 35, KorfbalPlus 60 en KombiFit het beste ingezet, opgezet en uitgevoerd kunnen worden binnen de vereniging.
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis(!). Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Zet jouw vereniging net als WWSV de eerste stap naar een leven lang korfbal binnen jouw vereniging? Meld je snel aan voor de informatiebijeenkomsten KorfbalPlus.

Datum: 17 april 2019 uur

District Noord-West KombiFit KorfbalPlus35