Korfbalcongres: workshop technisch beleid

Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Met een goed technisch beleid houd je jouw leden tevreden en til je jouw vereniging naar een hoger niveau. Maar welke vragen moet je beantwoorden om een goed technisch beleid op te stellen?

Tijdens het Korfbalcongres lanceren Tineke Bosch en Pleun van Doornik tijdens de workshop ‘Duurzaam leden behouden met technisch beleid’ het bouwplan technisch beleid. Ze vertellen hoe een technisch beleidsplan in elkaar hoort te zitten en welke onderwerpen van belang zijn. Het gaat onder andere over het werven, opleiden, begeleiden en behouden van leden.

Workshopleiders
Tineke Bosch is Hoofd Opleidingen bij het KNKV en Pleun van Doornik is Beleidsmedewerker Opleidingen bij het KNKV. De afgelopen periode hebben ze gewerkt aan het bouwplan technisch beleid. Met het bouwplan geven ze verenigingen tools en inspiratie om aan de slag te gaan met het technische beleidsplan.

Korfbalcongres
Het Korfbalcongres vindt plaats op zaterdagochtend 4 april in Rotterdam Ahoy en staat in het teken van ‘Verenigen doen we samen’. Hier vind je meer informatie over het Korfbalcongres en de andere zes workshops. Hier kun je je aanmelden voor het Korfbalcongres.

Datum: 25 februari 2020 uur

Korfbalcongres Technisch beleid