Korfbalcongres: workshop Sportakkoord

Om de organisatie en financiën van de sport toekomstbestendig te maken is het Sportakkoord gesloten. Het Sportakkoord is er om sport zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken voor álle Nederlanders, in álle levensfasen. Maar welke kansen biedt het Sportakkoord voor jouw vereniging en hoe werkt dit in de praktijk?

Met een lokaal Sportakkoord wordt op verschillende manieren geïnvesteerd in sport binnen een gemeente, onder andere door het beschikbaar stellen van services en diensten om verenigingen sterker te maken. Ook kun je dankzij het Sportakkoord samen met andere deelnemers mooie projecten opzetten die passen bij de ambities van jouw vereniging. Tijdens het Korfbalcongres vertelt Cécile Veldman hier meer over.

Workshopleider
Cécile Veldman is manager Sportparticipatie en Public Affairs bij de KNZB. Hiernaast levert ze ook een bijdrage aan de toekomst van sport door zich ook buiten de KNZB in te zetten voor sport. Cécile is betrokken geweest bij het opzetten van de structuur en invulling van de sportlijn van het Sportakkoord en weet daardoor precies welke kansen het Sportakkoord jouw vereniging biedt.

Korfbalcongres
Het Korfbalcongres vindt plaats op zaterdagochtend 4 april in Rotterdam Ahoy en staat in het teken van ‘Verenigen doen we samen’. Hier vind je meer informatie over het Korfbalcongres en de andere zes workshops. Hier kun je je aanmelden voor het Korfbalcongres.

Datum: 11 februari 2020 uur

Korfbalcongres