Korfbalcongres: workshop samen verenigd besturen

Het besturen van een vereniging is geen eenvoudige taak. Als bestuurder krijg je te maken met ingewikkelde vraagstukken die je met je eigen kennis, ervaring en persoonlijkheid op moet lossen. Maar hoe kies je de juiste bestuurdersaanpak in een bepaalde context? En hoe houd je het besturen van jouw vereniging flexibel en leuk?

Tijdens het Korfbalcongres geeft Berend Rubingh tijdens zijn workshop ‘Samen verenigd besturen’ antwoord op bovenstaande vragen. Hij gaat in op het functioneren van een vereniging en hoe je hier als bestuurder bewust op kunt sturen. Je hoort welke onderwerpen belangrijk zijn bij het besturen van een vereniging en hoe je deze onderwerpen zo op elkaar kunt afstemmen dat de vereniging in balans is.

Workshopleider
Deze workshop wordt verzorgd door Berend Rubingh, een bekende naam in de sportwereld. Berend is verandermanager en werkt aan de ontwikkeling en het lerend vermogen van organisaties. Ook is hij grondlegger van Back2Basics, bekend van de video’s over verenigen. Berend: “Ik wil verenigingen, bestuurders en leden enthousiasmeren en verbinden en zorgen dat ze zich thuis voelen bij elkaar.”

Korfbalcongres
Het Korfbalcongres vindt plaats op zaterdagochtend 4 april in Rotterdam Ahoy en staat in het teken van ‘Verenigen doen we samen’. Hier vind je meer informatie over het Korfbalcongres en de andere zes workshops. Hier kun je je aanmelden voor het Korfbalcongres.

Datum: 19 februari 2020 uur

Korfbalcongres