Korfbalcongres: workshop inkomsten genereren

Inkomsten zijn belangrijk voor elke vereniging, maar voldoende inkomsten genereren is vaak een uitdaging. Door onderscheidend te zijn en waardering toe te voegen aan jouw vereniging wordt dit een stuk makkelijker en kun je je succes aanzienlijk vergroten. Maar hoe doe je dat precies? Op welke vlakken kun je meer inkomsten genereren, op welke manieren kun je daar invulling aan geven en welke keuzes en activiteiten moet je daarvoor maken en uitvoeren?

Tijdens het Korfbalcongres geven Bibi Terlouw en Maarten van Vliet tijdens de workshop ‘Met toegevoegde waarde meer inkomsten genereren’ antwoord op bovenstaande vragen. Je kunt meer inkomsten genereren aan de hand van diverse pijlers. Tijdens de workshop worden drie pijlers uitgelegd en toegelicht. Deelnemers gaan proactief aan de slag met vraagstukken en na een intensieve brainstorm koppelen de groepen de initiatieven terug aan de anderen.

Workshopleiders
Deze workshop wordt verzorgd door Bibi Terlouw en Maarten van Vliet. Bibi werkt bij het KNKV en houdt zich hier dagelijks bezig met Marketing en Partnerschappen. Maarten van Vliet is eigenaar van marketing- en reclamebureau We Are IM. Zijn bedrijf creëert effectieve campagnes, merkwaardige concepten en content voor merken. Maarten heeft ervaring op het gebied van merkstrategie en identiteit, concept en campagne, content en creatie en social en activatie.

Korfbalcongres
Het Korfbalcongres vindt plaats op zaterdagochtend 4 april in Rotterdam Ahoy en staat in het teken van ‘Verenigen doen we samen’. Hier vind je meer informatie over het Korfbalcongres en de andere zes workshops. Hier kun je je aanmelden voor het Korfbalcongres.

Datum: 27 januari 2020 uur

Korfbalcongres