Korfbalcongres biedt mooie kansen

Op zaterdag 4 april 2020 vindt in Rotterdam Ahoy, voorafgaand aan de Korfbal Leaguefinale, het Korfbalcongres plaats. Het Korfbalcongres biedt de mooie mogelijkheid om in één ochtend veel kennis op te doen over diverse onderwerpen. Met zeven verschillende workshops zijn er ongetwijfeld workshops die relevant zijn voor jouw vereniging.

Tijdens de plenaire opening gaat Berend Rubingh, initiatiefnemer van Back2Basics, in op het hoofdthema ‘Verenigen doen we samen’. Hierna vinden twee workshoprondes plaats waarbij deelnemers kunnen kiezen uit zeven inspirerende workshops. Het congres met afsluitend een lunch is gratis. Wil je daarna de finale A-jeugd en de Korfbal Leaguefinale bijwonen dan kun je een ticket kopen via deze website.

Workshopthema’s
De workshops gaan onder andere over hoe je de beste bestuurdersaanpak kiest in een bepaalde context, hoe je jongeren betrekt en zorgt dat zij zich gaan inzetten voor de vereniging, welke vragen je moet beantwoorden om een goed technisch beleid te ontwikkelen, hoe je zorgt voor genoeg vrijwilligers en wat je wel en niet van leden kunt vragen, welke kansen het Sportakkoord biedt en hoe dit werkt in de praktijk, hoe je zorgt voor een gezonde sportomgeving en hoe je voldoende inkomsten kunt genereren.

Meer informatie en aanmelden
Zijn bovenstaande onderwerpen relevant voor jouw vereniging? Kom dan naar het Korfbalcongres én nodig de kaderleden uit voor wie deze onderwerpen relevant zijn. De workshop over technisch beleid is bijvoorbeeld relevant voor (jeugd) technische commissies. Meer informatie over het Korfbalcongres, het programma en de workshops vind je hier. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Hieronder zie je een aftermovie van het Korfbalcongres 2019.

Datum: 17 februari 2020 uur

Korfbalcongres