Korfbalcongres 2020: Verenigen doen we samen

Na drie succesvolle edities vindt zaterdagochtend 4 april 2020 opnieuw het Korfbalcongres plaats. In Rotterdam Ahoy worden bestuurders en kaderleden getrakteerd op een ochtend vól interessante en relevante informatie. Het thema is dit jaar ‘Verenigen doen we samen’.

Tijdens de plenaire opening gaat dagvoorzitter Etienne Verhoeff in op het hoofdthema. Hierna vinden er twee workshoprondes plaats die worden verzorgd door diverse inhoudsexperts. Aansluitend is er een gratis lunch en kunnen deelnemers die tickets hebben gekocht de finale A-jeugd en de Cashback World Korfbal Leaguefinale bekijken.

Verenigen doen we samen
Het wordt steeds minder vanzelfsprekend dat alle leden zich voor de vereniging inzetten. Leden worden kritischer en de vereniging lijkt soms wel een bedrijf te worden. Toch blijft de basis van een vereniging altijd ‘samen de schouders eronder zetten’. Maar hoe krijg je die betrokkenheid van leden nu zo groot dat leden ‘weer’ dingen samen gaan doen? Deze vraag staat 4 april centraal.

Workshops
Meer leden bij je vereniging betrekken kan op meerdere manieren. Maar hoe kun je hier vanuit jouw verenigingsfunctie aan bijdragen, wat betekent dit concreet voor jou en hoe kun je hier direct mee aan de slag? Je hoort het tijdens de workshops die onder andere gaan over besturen, jongerenparticipatie, technisch beleid, vrijwilligers, het Sportakkoord en inkomsten genereren.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten over het korfbalcongres? Kijk dan op korfbalcongres.nl. Hier vind je informatie over het programma en de verschillende workshops met bijbehorende sprekers. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Datum: 14 januari 2020 uur

Korfbalcongres