Korfbalcongres 2019: Welkom op de Club

Zaterdag 13 april organiseert het KNKV in de Ziggo Dome het Korfbalcongres 2019 voor verenigingsbestuurders en technisch kader. Deze keer in de spotlight: de workshop Welkom op de Club.

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe leden niet na een jaar je club verlaten maar binding krijgen? Hoe zorg je ervoor dat je meer handjes krijgt in de vorm van vrijwilligers? Hoe voorkom je uitstroom van leden aan de achterkant? De workshop Welkom op de Club daagt je uit met een andere blik te kijken naar je club. Als sporters tegenwoordig al consument worden genoemd, dan moet je als club met nieuwe oplossingen gekomen om ze te vinden. In Welkom op de Club zet  je de gastvrijheidsbril op, hoor je wat er in het land gebeurt en zie je waar de kansen voor jouw korfbalvereniging liggen.

Workshopleiders Steef van den Boom en Rick de Jong zijn beide werkzaam bij Start2Create, de creatieve opleider van sportief Nederland.

Meer informatie
De toegang tot het Korfbalcongres 2019 is gratis. Meer informatie over de workshops en het congres vind je op korfbalcongres.nl.

Datum: 22 maart 2019 - 11:24 uur

Korfbalcongres