Koningsspelen startpunt Kangoeroe Klup voor Rosolo

In het dorp Reusel wordt het vandaag tijdens de Koningsspelen één groot feest. Alle 800 leerlingen van de drie basisscholen uit het dorp komen dan samen op het sportveld. Dit is allemaal het gevolg van het initiatief van korfbalvereniging Rosolo en atletiekvereniging AVR’69.
Zo'n 800 leerlingen van de drie basisscholen uit het dorp komen naar het Sportterrein. Gezamenlijk openen ze de dag en daarna gaan 550 leerlingen naar het het atletiekveld en 250 Kleuters gaan naar het korfbalveld van Rosolo. De spelletjes die de kinderen daar kunnen doen zijn gericht op de Kangoeroe Klup. En iedereen is een winnaar. Plezier en bewegen staat voorop!
Heel het dorp is op de been om de Koningsspelen tot een succes te maken. Zowel studenten, opa’s, oma’s, tantes, ooms en ouders.

"Rosolo is een groeiende club met veel potentie in de toekomst", volgens Rosolo speelster Marin Antonis. "Na meer dan 20 jaar zijn wij weer Nederlands kampioen zaalkorfbal geworden wat een enorme boost heeft gegeven om het korfballen in Reusel weer op de kaart te zetten. Hierdoor willen we jong beginnen en alle kleuters laten proeven van het korfballen. De Koningsspelen zijn daar bij een goed initiatief. Vanaf volgend seizoen starten we dan ook met de Kangaroe Klup voor kinderen van 3-6 jaar".
Datum: 12 april 2019 uur

Dameskorfbal District Zuid Kangoeroe Klup