KNKV kiest voor Humanwave

Het KNKV zet Humanwave in voor alle HR-zaken en de verwerking van de maandelijkse salarisadministratie. Een intensief selectietraject is hieraan voorafgegaan. Circa zestig medewerkers profiteren dagelijks van de vele voordelen en het directe inzicht dat Humanwave biedt. Het management en de directie werken zo optimaal samen met de medewerkers.

KNKV-directeur Henry van Meerten is blij met de samenwerking: “Humanwave is een organisatie, die de mens in een onderneming centraal stelt. Dat sluit één op één aan op onze visie; het centraal stellen van onze korfbalverenigingen, vrijwilligers en personeel in ons werk. Door de administratie zoals declaraties, taken, uren en verlof van het personeel gebruiksvriendelijk en eenvoudig op één plek aan te bieden, creëren we ruimte om aan onze visie te voldoen en versterkt het de organisatie”.

Joan Bassa - directeur Humanwave, licht toe: “In onze samenleving is sporten populair en belangrijk. We sporten om in beweging te blijven, omdat we kampioen willen worden of gewoon voor ons plezier. We geven ons voor 110% in de wedstrijd, we staan zaterdag langs de lijn, moeten rijden naar uitwedstrijden, hebben kantinedienst of coachen het beste team van de wereld. Sport verbroedert en verbindt. Humanwave draagt sportorganisaties, sportbonden en sportverenigingen een warm hart toe. Wij laten dat blijken door deze organisaties en verenigingen tegen een aantrekkelijke prijs te laten werken met humanwave. Wij zien veel ambitie, maar niet altijd de financiële middelen.”

Benieuwd naar Humanwave en diens samenwerking met de sport? Kijk hier.

Datum: 12 september 2018 uur

KNKV Sponsoring