KNKV en TIME verlengen succesvolle samenwerking

TIME is reeds jarenlang betrokken bij korfbal en is op het gebied van vormgeving al zes jaar official supplier van het KNKV. KNKV-directeuren Kees Rodenburg en Henry van Meerten en de directie van TIME, Ger Tegelaar en Roberto Baldussi, zetten hun handtekeningen onder het nieuwe driejarige contract, met de intentie om deze ook na die drie jaar voort te zetten.

Henry van Meerten zegt hierover: “Wij zijn erg content met de verlenging. Al jaren werken wij naar tevredenheid samen met TIME en kunnen wij vertrouwen op de kwaliteit die zij levert. Haar betrokkenheid bij en ervaring met korfbal én het KNKV maakt bovendien dat TIME ons haarfijn aanvoelt. Deze prettige verstandhouding zetten wij graag nog jaren voort, dus voor ons was de contractverlenging een logische stap.”

“Wij zijn verheugd met de prolongatie van de succesvolle samenwerking. Korfbal hoort gewoon bij ons. En er liggen weer diverse nieuwe uitdagingen te wachten.”, aldus Ger Tegelaar. “Wij zien nu een grote kans, gezien de actualiteit van ‘gender equality’ in de sport, om korfbal nog beter op de kaart te zetten. Dat vraagt overigens wel om extra energie en inzet, zowel van het KNKV als van ons. Maar daar gaan we ons beslist, als partners, weer gezamenlijk voor inzetten.”

Datum: 30 november 2017 uur

Korfbal