KNKV en Simpel.nl gaan partnerschap aan

Met ingang van 1 augustus 2019 heeft het KNKV Simpel.nl verwelkomd als partner. De aanbieder van voordelige sim-only abonnementen is sinds het seizoen 2016-2017 supporter van het Nederlandse korfbal en zet diens sponsoractivaties komend seizoen met deze samenwerking extra kracht bij
 
Henry van Meerten (directeur KNKV) en Jasper de Rooij (CEO Simpel.nl) bekrachtigen de samenwerking, die beide partijen het komende jaar met elkaar aangaan, met optie tot verlenging. Simpel.nl zal het partnerschap activeren onder het motto ‘Simply the best’. Met simpelweg de leukste acties voor de beste B-jeugdspelers, de beste supporters en de gezelligste jeugdteams. Daarbij ondersteunt Simpel.nl de beste initiatieven van korfbalverenigingen en heeft het twee van de beste korfballers van Nederland als ambassadeurs: Jet Hendriks en Mick Snel.  
 
Een unieke samenwerking 
Jasper de Rooij, CEO Simpel.nl: “Simpel.nl innoveert in het voordeel van consumenten, wij vinden het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast is Simpel.nl gepassioneerd van sport.  Als oer-Hollands merk is het daarom voor ons heel logisch dat wij ons verbinden aan een innovatieve en verbindende sport als korfbal. Ik kijk uit naar wat ons partnerschap met het KNKV zal brengen aan de korfballers en alle korfbalenthousiastelingen.” 
 
Henry van Meerten, directeur KNKV: “Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal en de samenwerking met Simpel.nl stelt ons in staat om de sport bij een voor ons belangrijke doelgroep extra onder de aandacht te brengen. We kijken uit naar deze verdieping in onze samenwerking”. 
 
Over Simpel.nl 
Sinds 2007 biedt Simpel.nl voordelige sim-only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel.nl daagt ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel.nl voor duidelijke communicatie en biedt het geen toestellen aan om lage tarieven te kunnen garanderen. Met het Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Iedereen is welkom bij Simpel.nl, daarom is er geen kredietcheck. Inmiddels maken honderdduizenden klanten gebruik van het Simpel.nl-aanbod.

Datum: 20 augustus 2019 uur

KNKV Partners KNKV Sponsoring Organisatie