KNKV en Cashback World zetten in op onderlinge verbinding

Vrijdagavond begint met het duel tussen TOP/SolarCompleet en Fortuna/Delta Logistiek een nieuw seizoen van de Korfbal League, de Cashback World Korfbal League om precies te zijn. Cashback World verbindt zich voor één seizoen aan het hoogste zaalkorfbalniveau om in de seizoenen erna op andere wijze de korfbalsport te ondersteunen.

Als naamdrager van de Korfbal League in het eerste jaar heeft Cashback World als doel om  samen met de Korfbal Leagueverenigingen succesvolle communities op te bouwen, waarbij de vereniging een centrale rol speelt in het verbinden van haar leden, sponsoren en andere ondernemers.

Als hoogste divisie geldt de Korfbal League als voorbeeld voor de rest van de korfbalsport, waarbij Cashback World in het tweede jaar (2019-2020) de naamdrager is van de Hoofdklasse en vanaf jaar drie (2020-) als partner van de gehele korfbalsport fungeert.

Korfbal Cashback Card
Voor de korfbalfans is er de Korfbal Cashback Card waarmee zij Cashback ontvangen bij iedere aankoop die zij bij een aangesloten winkel doen. Daarnaast steunen zij met iedere aankoop ook nog hun vereniging. Vanaf komende vrijdag kunnen fans zich op korfbal.nl registreren, een persoonlijke pas aanvragen en deze koppelen aan het account van korfbal.nl.

Voor het volledige bericht – inclusief een uitgebreide introductie van Cashback World en reacties van Alfred de Vreeze (directeur Cashback World Nederland) en KNKV-voorzitter Rob Meijer – check Korfbal.nl.

Datum: 6 november 2018 - 18:00 uur

Korfbal League