Kangoeroe Klup Online #3

Drie weken lang kunnen alle kangoeroes meedoen aan online kangoeroetrainingen. De afgelopen weken kwamen de eerste twee trainingen online. Aanstaande zaterdag komt de derde en laatste training online. Tijdens de derde training gaan de kangoeroes opnieuw aan de slag met spellen en oefeningen waarmee ze hun balvaardigheid en het mikken trainen.

Met de online kangoeroetrainingen kan de jongste jeugd toch met korfbal bezig blijven in deze periode. Je vindt de drie trainingen op het YouTube-kanaal van het Korfbalverbond. De eerste twee trainingen kun je terugkijken en de derde training komt aanstaande zaterdag om 10.00 uur online.

Materialen
De materialen die je nodig hebt voor de derde training zijn: twee springtouwen (of gewone touwen), pionnen (of iets wat als pion kan dienen zoals een steen), verschillende ballen, een korf of bak waar je in kunt mikken (zoals een emmer, wasmand of prullenbak), een muur om tegenaan te gooien, twee dobbelstenen (groot of klein) en een volle wc-rol.

Kleurplaten
Voor alle kangoeroes die naast de trainingen ook graag willen kleuren zijn er leuke kleurplaten beschikbaar. Je vindt acht leuke kleurplaten over korfbal en de Kangoeroe Klup hier. Je kunt deze bijvoorbeeld opsturen naar opa, oma of bij de buren in de brievenbus doen om ze op te vrolijken.

Via onderstaande afbeeldingen kom je bij alle drie de online trainingen.


   

Datum: 23 april 2020 uur

Kangoeroe Klup