Internationaal jeugd- en seniorentornooi Boechout-Vremde Korfbalclub

Boechout-Vremde Korfbalclub heeft opnieuw het genoegen u te kunnen uitnodigen op ons jaarlijks internationaal jeugd- en seniorentornooi, dit jaar opnieuw tijdens het Pinksterweekend op 8 en 9 juni 2019.

Op zaterdag 8 juni 2019 zullen de jeugdploegen (U8, U10, U12, U14, U16 en U19) het tegen elkaar opnemen terwijl het op zondag 9 juni 2019 weer de beurt is aan de senioren (internationale reeksen, gewestelijke reeksen en recreanten).

Na een geslaagde test-editie op onze nieuwe locatie vorig jaar, zal ook deze 33ste editie plaatsvinden op de terreinen te Kerkweg 1, 2531 Vremde. Deze terreinen bevinden zich midden in het centrum van Vremde (deelgemeente van Boechout).

Extra goed nieuws: dit jaar is er ook opnieuw de mogelijkheid om te blijven kamperen gedurende het weekend, maar let op want de plaatsten zijn beperkt. Er wordt ook op zaterdag avond in onze kantine voor het eerst sinds lang opnieuw een fuif georganiseerd. Het is weliswaar geen tentfuif zoals vroeger, maar het is een begin van weer veel "after-korfball" plezier (voor de ploegen van zondag eerder "pré-korfball").
Gedurende het hele tornooi zullen er voldoende drank en snacks verkrijgbaar zijn om de sportievelingen en supporters van de nodige energie te voorzien.

Graag ontvangen wij uw inschrijving, bij voorkeur via het formulier, terug vóór zondag 14 april 2019 op het e-mailadres johanvanackeren@hotmail.com. Indien u het formulier niet gebruikt, gelieve dan wel de nodige info te voorzien in uw e-mail.
Mogen wij vragen op het inschrijvingsformulier de huidige reeksindeling van de ploegen op te geven, zodat wij in de mate van het mogelijke voor een evenwichtige reeksindeling kunnen zorgen.
Indien uw vereniging voor ons tornooi een scheidsrechter of een kandidaat-scheidsrechter zou kunnen leveren, zouden wij dit erg op prijs stellen. Dit mag ook steeds worden vermeld op het inschrijvingsformulier.

 

Datum: 27 maart 2019 uur

District Noord District Noord-West District Oost