Inschrijvingen opleiding Trainersbegeleiding open!

Trainersbegeleiding kan waardevol zijn voor verenigingen. Het vergroot het plezier van trainers en zorgt voor meer goede trainers. Goede trainers zorgen er weer voor dat sporters met plezier sporten en zichzelf beter ontwikkelen. Ga aan de slag met trainersbegeleiding en start de opleiding. Inschrijven kan nu!

Tijdens de opleiding Trainersbegeleiding volg je als deelnemer vier bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten komt het begeleiden van trainers, communicatie en feedback geven, gespreksvoering, positionering binnen de vereniging en korfbalinhoud aan bod.

Start van de opleiding
Je kunt jezelf of iemand anders opgeven voor de opleiding Trainersbegeleiding. Bij acht deelnemers wordt de opleiding ingepland op een geschikte locatie, waarbij gekeken wordt naar de regio waar de deelnemers vandaan komen.

Verenigingsmodule
Het is ook mogelijk om als vereniging een Trainersbegeleiding-opleiding op de vereniging te organiseren. Deze verenigingsmodule kan gestart worden ongeacht het aantal deelnemers. De vereniging mag zoveel mensen als zij zelf wil aan de opleiding laten deelnemen. Hierbij mogen eventueel ook personen van verenigingen uit de buurt aansluiten.

Aanmelden
Hier kun je je als individu aanmelden voor de opleiding. Als je een verenigingsmodule wilt afnemen, kun je je aanmelden via opleidingen@knkv.nl.

Hier vind je meer informatie over de opleiding Trainersbegeleiding.

Datum: 23 september 2019 uur

Trainersbegeleiding