Hoe bedank jij de scheidsrechter?

In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Hiervoor zal via verschillende media kanalen aandacht gevraagd worden. Heb jij al nagedacht hoe jij dit als speler of coach samen met je team op kunt pakken? Hoe jij als bestuur je waardering kunt laten zien aan deze vrijwilligers? Hoe jij als supporter de scheidsrechter met een goed gevoel van het sportpark kunt laten vertrekken? 

Denk er eens over na en kom tijdens de week van de scheidsrechter in actie! Tijdens deze week willen we namelijk dat er zoveel mogelijk korfballers en korfballiefhebbers de scheidsrechter bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel korfballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

En wil jij nog een groter podium voor je scheidsrechter? Deel dan via twitter en facebook je berichtjes met: #scheidsbedankt

Wat nu als het goed voelt om de scheidsrechter te bedanken, waardering uit te spreken of een scheidsrechter positief te benaderen? Dan doe je het gewoon na deze week nog vaker!

Datum: 27 september 2018 uur

Arbitrage Korfbal