Grote Clubactie: inzet is goud waard

De resultaten van de Grote Clubactie waren ook in 2019 weer groots. 12.200 lotenverkopers van 234 korfbalverenigingen verkochten samen 128.767 loten. De verenigingen haalden hiermee in totaal €386.301,- op, een gemiddeld bedrag van €1.651,- per vereniging.

Bij de Grote Clubactie verkopen verenigingen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Meedoen met de Grote Clubactie kan jouw vereniging veel geld opleveren.

Succesvolle Clubactie
De drie korfbalverenigingen met de meest verkochte loten haalden meer dan €7.500,- op. Inzet is goud waard, maar hoe zorg je dat alle leden zich inzetten voor deze actie? In het stappenplan lees je hoe je een succesvolle Clubactie op jouw vereniging organiseert.

Inschrijven 2020
Dit jaar start de Grote Clubactie weer in september. Je kunt jouw vereniging nu al inschrijven om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Zo zorg je voor een goede voorbereiding op de Grote Clubactie en weet je wanneer je materialen kunt bestellen.

Datum: 21 januari 2020 uur

Financién