G-korfbalweekend bij Tilburg

Het G-team van kv Tilburg heef twee fantastische dagen gehad op de tweede editie van het G-korfbal event en MIX integratie korfbal.

Zaterdag hebben onze spelers tegen negen andere teams een toernooi gespeeld. Ondanks het slechte weer was de inzet van de spelers erg groot en zagen we weer veel lachende gezichten. Devinco G1 werd eerste gevolgd door Albatros en Terda op respectievelijk plaats twee en drie.

De totale uitslag:

  1. Devinco 1
  2. Albatros
  3. Terda
  4. DOT + Rust Roest
  5. Putse
  6. Devinco 2
  7. Victum
  8. Kv Tilburg 2
  9. Kv Tilburg 1
  10. DKB

Het sportiefste team is Albatros geworden, die spontaan een speler uit het veld haalde toen Kv Tilburg nog maar met 3 spelers in het veld stonden. Beste speler werd dit jaar Tycho van DOT. Sportiefste coach van dit toernooi is Hans Bechtel geworden van Devinco. Zijn team was erg sterk en hij coachte zijn team om dan gas terug te nemen, zodat andere teams ook nog leuk konden spelen.

MIX Integratie Korfbal
De zondag stond in het kader van integratie van het G-Team in onze vereniging. Elk G-lid werd gekoppeld aan een speler van Kv Tilburg of aan een familielid. We begonnen de middag met een schot-circuit, waarbij iedereen hard heeft moeten werken om punten te halen. Daarna werden de koppels samengevoegd tot een team Mickey, Goofy, Donald en Pluto. Een spannend toernooi waarbij ook hier weer de nodige punten behaald werden. De beste coach is Leander, Sportiefste ploeg Goofy en de beste speler Tom.

Datum: 11 juni 2019 uur

District Zuid G-korfbal