Extra inkomsten voor jouw vereniging

Met een Korfbal Cashback Card kun je als vereniging eenvoudig extra inkomsten generen. Jouw leden kunnen deze kaart aanvragen via cashback.korfbal.nl en koppelen aan jouw vereniging. Met deze kaart shoppen leden zelf met extra voordeel, maar er gaat ook 1% van het aankoopbedrag naar de vereniging.

De Korfbal Cashback Card is geldig bij meer dan 130.000 fysieke en online shops, waaronder Booking.com en Bol.com. Naast dat jouw leden met deze kaart inkomsten generen voor jouw vereniging, profiteren ze zelf ook van de Korfbal Cashback Card. Wanneer leden shoppen bij deze winkels, ontvangen ze tot wel vijf procent van het aankoopbedrag terug in de vorm van Cashback. Ook verzamelen ze waardevolle Shopping Points, welke ze kunnen inruilen voor een aantrekkelijke Shopping Point Deal.

Korfbal Cashback Card aanschaffen
Wanneer jouw leden geïnteresseerd zijn in de Korfbal Cashback Card, kunnen ze zich online registreren op cashback.korfbal.nl. Na de online registratie wordt er via de post een gepersonaliseerde Korfbal Cashback Card toegezonden. Vraag de Korfbal Cashback Card aan via Cashback.korfbal.nl.

 

 

Datum: 9 september 2019 - 12:24 uur