Eerste KorfbalPlus Toernooi Stellingwerven

Op vrijdag 24 mei 2019 vanaf 19:30 uur vindt het eerste KorfbalPlus toernooi plaats bij korfbalvereniging Lintjo in Oldeberkoop.

Dit toernooi is speciaal voor (oud-)korfballers uit de gemeentes Ooststellingwerf en Weststellingwerf. Het toernooi is gericht op (oud-)korfballers vanaf 35 jaar die niet meer wekelijks wedstijden willen spelen maar wel de sport willen blijven beoefenen. Deze nieuwe spelvariant is aangepast aan de behoefte en levensfase van deze korfballers. Korfbalverenigingen DIO uit Oosterwolde, Lintjo uit Oldeberkoop, SCO uit Wolvega en de buurtsportcoaches van beide gemeentes slaan de handen ineen om dit initiatief te starten.

KorfbalPlus is een nieuwe uitdagende variant waarbij er vier tegen vier wordt gespeeld in één vak. De korf staat midden in het vak, waarbij de doelpunten vanuit de hoeken dubbel tellen. Om mee te doen met dit toernooi maakt het niet uit of je wel of geen lid bent van een vereniging. Vorm een team tussen de 6-8 spelers en geef je team op vóór 18 mei door een mail te sturen naar korfbalplus@lintjo.nl.  
 

Datum: 3 mei 2019 uur

District Noord KorfbalPlus35