DKV Celeritas laat 60-plussers bewegen

Bij DKV Celeritas doet een enthousiaste groep van zo’n twintig sporters wekelijks mee met OldStars walking korfball. Vorig jaar ontstond bij de oud-voorzitter het idee om deze korfbalvorm op te zetten. Ze nam contact op met het bestuur, andere verenigingen, het KNKV en de gemeente en zo is het balletje gaan rollen. Hoe alles precies is gegaan lees je in het KNKV Magazine.

Bestuurslid Moniek Gordijn: “We zijn gestart met negen personen en door mond tot mond reclame en enthousiaste verhalen is de groep snel gegroeid. Het is leuk om te zien dat zij op een gezonde manier aan het bewegen zijn en door de komst van OldStars walking korfball wordt er een hernieuwde betrokkenheid gevoeld. Niet alleen bij oud-leden, maar het zijn ook oma’s van jeugdleden die de weg naar het korfbalterrein nu goed kennen.”

Starten met OldStars walking korfball
Wil je ook starten met het aanbieden van OldStars walking korfball? Je kunt hierbij hulp krijgen van het KNKV en Nationaal Ouderenfonds. Zo helpt jouw verenigingsadviseur je graag verder en vind je op de website van OldStars walking korfball handige documenten en meer informatie.

Foto: Björn Martens

Datum: 4 juni 2020 uur

OldStars walking korfball