Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren. Onder anderen gaan de @knkv.net adressen per 1 juli 2018 vervallen. En wordt informatie rechtstreeks verstuurd aan diegene, die door de vereniging is aangegeven als contactpersoon voor het specifieke onderdeel. De gegevens in Sportlink Club zijn hiervoor leidend, op de website van Sportlink staat een uitgebreide handleiding. Uiteraard wordt het secretariaat altijd op de hoogte gebracht van de verstuurde informatie. 

Om deze gerichte communicatie succesvol te laten zijn, is het noodzakelijk dat verenigingen hun informatie betreffende kaderleden actueel hebben weergegeven in Sportlink Club en dat de juiste personen als contactpersoon aan de functie zijn gekoppeld.

Verenigingen hoeven geen nieuw ‘verenigingsadres’ op te geven aan het KNKV of te wijzigen in Sportlink, want daar wordt na 1 juli 2018 geen gebruik meer van gemaakt.

Over deze aanpassingen is reeds eerder naar alle verenigingen gecommuniceerd: 

2 maart – brief over aankondiging omzetting wedstrijdwijzigingen
3 april – definitieve omzetting wedstrijdwijzigingen
12 juni – reminder over aanpassen verenigingsgegevens

Datum: 26 juni 2018 uur

Bestuurders Communicatie en PR