Clinics van TeamNL Korfbal

Heeft jouw vereniging iets te vieren zoals bijvoorbeeld een jubileum of andere festiviteit? Met een clinic van TeamNL Korfbal kun je deze gelegenheid een bijzonder tintje geven. Voor het jaar 2020 hebben we een aantal clinics te verdelen. Als de clinic wordt toegewezen aan jouw vereniging dan komen er twee internationals naar jouw vereniging toe.

Omdat we rekening moeten houden met het programma van de internationals bij hun eigen vereniging en TeamNL Korfbal, kunnen de clinics alleen plaatsvinden op doordeweekse avonden. De internationals kunnen maximaal dertig kinderen bedienen. Heb je meer jeugd die je mee wilt laten doen aan de clinic dan dien je zelf voor extra vrijwilligers te zorgen (twee per tien kinderen). Ook zorg je als vereniging voor voldoende materiaal. De clinic duurt maximaal anderhalf uur.

Kosten en aanvragen
Een clinic kost €300,- (exclusief btw). Via dit formulier kun je tot uiterlijk 10 januari 2020 een clinic aanvragen. Toewijzing gebeurt onder andere op basis van de reden van de aanvraag, de datum van de activiteit en de beschikbaarheid van de internationals.

This is Korfball Tour
Naast dat TeamNL Korfbal in 2020 het land in gaat om clinics te geven, is er ook een This is Korfball Tour waarbij de internationals het land in gaan. Als vereniging kun je dan zelf een programma maken en activiteiten opzetten waarbij je de internationals inzet voor waar jouw vereniging behoefte aan heeft. Meer informatie over de This is Korfball Tour lees je hier.

Foto: Marco Spelten, actiefotografie.nl

Datum: 4 december 2019 uur

TeamNL Korfbal