Breek-de-Week-bijeenkomsten

Na de succesvolle bijeenkomsten in september en oktober 2019 organiseert het KNKV in januari en februari 2020 opnieuw bestuurlijke ontmoetingen in de vorm van Breek-de-Week-bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn er om verenigingen te versterken met kennis en expertise door de relatie tussen het KNKV en de verenigingen én tussen verenigingen onderling te verbeteren.

Het onderwerp van de aankomende bijeenkomsten is ‘Iedere korfballer heeft talent’. Niet alleen spelers uit de A1 hebben talent, maar ook spelers uit de A5 hebben talenten die ze willen ontwikkelen. Directeur Kees Rodenburg gaat tijdens de bijeenkomsten met deelnemers in gesprek over hoe je alle korfballers bij het spel betrekt en hoe iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.

Programma
Er vinden zeven bijeenkomsten plaats op verschillende locaties. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur met koffie en thee. Hierna neemt Manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld de deelnemers mee in de stand van zaken van Vereniging Centraal en het op de vorige bijeenkomsten besproken onderwerp Technisch Beleid. Vervolgens gaan we over naar het hoofdthema ‘Iedere korfballer heeft talent’. Rond 21.15 uur is het programma afgelopen. Uiteraard is er dan nog tijd voor een drankje en kun je in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen met andere bestuurders.

Data en locaties

  • 15 januari bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen in Driebergen
  • 22 januari bij DOT in oss
  • 29 januari bij GG/IJskoud de Beste in Wormer
  • 5 februari bij Juliana in Oud Gastel
  • 12 februari bij NKC'51 in Nijverdal 
  • 19 februari bij KCC in Capelle aan de IJssel
  • 26 februari in De Skans in Gorredijk

Aanmelden
Wil je bestuurders van andere verenigingen leren kennen, kennis delen en ophalen, netwerken of wil je weten wat het KNKV voor jouw vereniging kan betekenen dan zijn deze bijeenkomsten écht iets voor jou! We zien je graag op één van de bijeenkomsten in januari of februari 2020. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Heb je vragen? Wil je nu al persoonlijk contact? Neem contact op via verenigingcentraal@knkv.nl

Datum: 18 december 2019 uur

Agenda Vereniging Centraal