Bijscholing trainersbegeleiding door Wim Scholtmeijer!

Hoe houd je sporters actief en gemotiveerd? Hoe spreek je sporters aan? Hoe zorg je ervoor dat je sporters plezier hebben en iets leren? Tijdens de cursus trainersbegeleiding, die onder leiding staat van bondscoach Wim Scholtmeijer, worden deze vragen beantwoord. Een informatieve avond voor trainersbegeleiders, trainers, coaches en technisch kader.

Dinsdag 26 februari en op dinsdag 19 maart is Wim Scholtmeijer aanwezig bij KV TOGO in het Omnium in Goes. Op deze avonden geeft Wim een cursus over trainerschap en trainersbegeleiding. Wim geeft een voorbeeldtraining en legt uit hoe je een trainer feedback geeft aan trainers.

Als trainersbegeleider help je trainers en coaches binnen jouw vereniging bij de ontwikkeling van hun vaardigheden. De trainers kunnen dankzij jouw begeleiding hun sporters beter begeleiden. Spelers ervaren op hun beurt meer plezier en zijn gemotiveerder. De trainersbegeleider werkt samen met de trainers en coaches om het niveau van de trainers, spelers en club te verhogen. Trainersbegeleiding laat zien dat je als club aandacht en waardering hebt voor de trainers en coaches en draagt bij aan een positieve sportcultuur.

Tijdens de cursusavond worden de onderwerpen goede communicatie, structuur bieden, feedback geven en een positief leerklimaat creëren behandeld. Naast de tips van Wim heb je de kans om te praten met andere clubs over hun ervaringen met het opleiden van trainers en coaches.

Wil jij er bij zijn? Meld je aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@kvtogo.nl  

Wil je meer weten over trainersbegeleiding? Kijk dan hier.

Datum: 8 februari 2019 - 17:02 uur

Trainersbegeleiding