Bijeenkomsten zichtbaarheid

Veel verenigingen hebben behoefte aan advies en serviceverlening op het gebied van zichtbaarheid van de korfbalsport en van de vereniging. Dat blijkt ook uit de servicemeting van dit jaar (2019). 

Om die reden organiseren we vanaf eind oktober vijf gratis bijeenkomsten over zichtbaarheid. Met Start2Create, creatieve opleider van sportief Nederland, helpen we verenigingen op te vallen met een ‘Stand out in the crowd’ training.

‘Stand out in the crowd’
Tijdens de zichtbaarheidsbijeenkomsten gaan we in op vragen als ‘Hoe wordt mijn vereniging gevonden tussen alle andere sporten?’ en ‘Hoe komen we op het netvlies van de potentiële sporter?’. De avonden starten om 19.30 uur en duren tot uiterlijk 22.00 uur.

Data en locaties
De zichtbaarheidsbijeenkomsten vinden plaats op verschillende data en locaties:

  • Maandag 28 oktober bij AW.DTV in Amsterdam VOL
  • Woensdag 6 november bij OZC in Rotterdam  VOL
  • Maandag 11 november bij Prinses Irene in Nistelrode
  • Woensdag 13 november bij De Skans in Gorredijk VOL
  • Maandag 18 november bij Reehorst '45 in Ede VOL

Is de door jou gewenste bijeenkomst VOL, vul dan toch het formulier in en kies de optie: 'de door mij gewenste bijeenkomst is VOL, maar ik heb wel interesse'. Bij voldoende belangstelling worden later dit seizoen nieuwe bijeenkomsten zichtbaarheid georganiseerd. 

Aanmelden
Via dit formulier kun je jouw vereniging aanmelden voor één van de bijeenkomsten. Let op: verenigingen dienen deel te nemen met twee personen (minimaal én maximaal) om de continuïteit binnen de verenigingen te borgen én zo veel mogelijk verenigingen te laten deelnemen. De capaciteit is beperkt dus wacht niet te lang, vol=vol!

Datum: 27 september 2019 uur