Aanmelden voor alle opleidingen weer mogelijk

Je kunt je vanaf nu weer  via de website aanmelden voor de trainers- en scheidsrechtersopleidingen.

Met de start van het nieuwe seizoen, starten ook de korfbalopleidingen weer. Het KNKV verzorgt verschillende trainers- en scheidsrechtersopleidingen.

Trainersopleidingen
Ben je trainer en wil je je verder ontwikkelen? Het KNKV heeft drie trainersopleidingen die je kunt volgen: Korfbal Trainer 2 (KT2), KT3 en KT4. Aanmelden voor KT2 en KT3 doe je online via de site. Bij voldoende deelnemers kunnen deze opleidingen starten. De KT4 start zeker op 20 september en duurt het gehele seizoen. Hiervoor zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Voor KT4 geldt een andere aanmeldwijze. Lees hier de uitgebreide informatie over onder andere de inhoud van de opleidingen en het aanmelden.

Scheidsrechtersopleidingen
Je kunt als vereniging je leden al jong met het scheidsrechtersvak kennis laten maken door ze het spelregelbewijs te laten behalen. Dat kan via de website www.korfbalmasterz.nl. Leden die 17 jaar of ouder zijn dienen voor september 2019 het bewijs binnen te hebben. Naast het spelregelbewijs zijn er verschillende scheidsrechtersopleidingen en andere arbitrale opleidingen zoals Verenigingsbegeleider, KNKV Waarnemer/Beoordelaar en Jurylid. Onder Arbitrale opleidingen op deze site vind je de verschillende opleidingen, hun inhoud en het aanmelden. 

Trainersbegeleiding
Het afgelopen seizoen is trainersbegeleiding gestart als pilot. Op basis van de afgelopen pilotperiode is een opleiding ontwikkeld, die het nieuwe seizoen zal starten. Volg de berichtgeving op KNKV-kanalen over de beschikbaarheid en opgave van deze opleiding. Meer informatie over trainersbegeleiding.

Datum: 30 mei 2019 uur

Arbtirale opleidingen Trainer/coach opleidingen Trainersbegeleiding