‘Scoren met Schoolkorfbal’ brengt je op ideeën!

Er leiden meer wegen naar Rome, dat is wel gebleken tijdens de inspiratiesessies van vorige week, uit de ervaringen die verenigingen met elkaar delen. Niet alleen waar het gaat om de manier van organiseren, maar ook in de variatie aan activiteiten die je kunt organiseren. Een korte werksessie brengt je in contact met collega-verenigingen en geeft je inzicht in de verschillen in aanpak die verenigingen hebben en ideeën die rondzingen. Ook krijg je tijdens de bijeenkomst een kijkje in de mogelijkheden van de website www.school-korfbal.nl.

Arianne Verweij van KV Tempo zegt na haar aanwezigheid bij ‘Scoren met Schoolkorfbal’ bij Excelsior: “Je leest 'Scoren met Schoolkorfbal' en je denkt: baat het niet, dan schaadt het niet. En dan heb je zomaar een heel leuke avond waarin je ideeën uitwisselt en weer eens goed nadenkt over de effecten van je acties. Wij zijn weer een aantal ideeën rijker! Bedankt voor de leuke avond!”

Staat jouw vereniging open voor nieuwe inspiratie? Ervaar dan zelf welke eye-openers ‘Scoren met Schoolkorfbal’ kan brengen. Schrijf je via onze website in voor één van de bijeenkomsten bij jou in de buurt. De eerstvolgende zijn op 19 april bij Dindoa in Ermelo en 21 april bij De Peelkorf in Ysselsteyn (L).

Datum: 12 april 2017 uur

Schoolkorfbal