Skip to the main content

(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Met elkaar zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Dat is waar we voor staan. Daarin wil het KNKV alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Een reden voor het KNKV om de relatie met de verenigingen te verstevigen om gezamenlijk verder te groeien. Daarvoor heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Per 1 september gaan Rick Memelink, Irma Profijt, Mark Tissink en Marsha Riga als verenigingsadviseur aan de slag samen met Jan Boer, Fedde Boersma en Ingrid Sijstermans die nu ook al als adviseur bij het KNKV werken. Deze zeven verenigingsadviseurs zullen contact onderhouden met de aan hen toegewezen korfbalverenigingen. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor de verenigingen maar werken nauw samen met de vrijwilligersorganisatie van het KNKV, zoals de RWVC (Regionale werkgroep Vereniging Centraal), de verenigingscoaches en natuurlijk de beroepskrachten van het KNKV.

Welke verenigingen bij welke verenigingsadviseur hoort lees je in dit overzicht. Wil je jouw verenigingsadviseur persoonlijk ontmoeten? Dat kan al tijdens de Breek-de-Weekbijeenkomsten die in de periode van 18 september t/m 2 oktober op vijf plaatsen in het land worden georganiseerd.

Wat Vereniging Centraal voor de vereniging betekent is samengevat in onderstaand filmpje.

Meer over Vereniging Centraal vind je op www.knkv.nl/verenigingcentraal. 

Gerelateerde artikelen

Terugblik webinar vrijwilligers
Verenigingsservice Vrijwilligers
Terugblik webinar vrijwilligers
Vorige week vond het webinar over vrijwilligers plaats. Voor bijna tweehonderd geïnteresseerden gingen Rianne van Zandbergen (gespreksleider), Aart Berkhout (voorzitter CKV VEO), Bram van Slooten (vrijwilligerscoördinator KV Sparta Nijkerk) en Irma Profijt-Doorlag (verenigingsadviseur KNKV) in gesprek over alles wat er komt kijken bij het werven en behouden van vrijwilligers. De tafelgasten hebben vanuit verschillende perspectieven […]
Lees meer
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Ondanks dat er nu even geen competitie is, blijft het belangrijk om sport op een sociaal veilige manier aan te bieden. Welke stappen je hiervoor kunt zetten lees je hier.
Lees meer
In memoriam: Anton Aart Marteijn
KNKV Organisatie
In memoriam: Anton Aart Marteijn
Ons heeft het bericht bereikt dat erelid Anton Aart Marteijn, erevoorzitter van Zuid-West, voormalig lid van het Hoofd (Algemeen) Bestuur van het KNKV en voormalig secretaris-generaal van de International Korfball Federation, op 93-jarige leeftijd is overleden. Marteijn werd eind jaren veertig voorzitter van korfbalvereniging Volharding en ging in 1997 met pensioen als secretaris-generaal van de […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt