Skip to the main content

(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

KNKV Organisatie Verenigingsservice

Met elkaar zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Dat is waar we voor staan. Daarin wil het KNKV alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Een reden voor het KNKV om de relatie met de verenigingen te verstevigen om gezamenlijk verder te groeien. Daarvoor heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Per 1 september gaan Rick Memelink, Irma Profijt, Mark Tissink en Marsha Riga als verenigingsadviseur aan de slag samen met Jan Boer, Fedde Boersma en Ingrid Sijstermans die nu ook al als adviseur bij het KNKV werken. Deze zeven verenigingsadviseurs zullen contact onderhouden met de aan hen toegewezen korfbalverenigingen. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor de verenigingen maar werken nauw samen met de vrijwilligersorganisatie van het KNKV, zoals de RWVC (Regionale werkgroep Vereniging Centraal), de verenigingscoaches en natuurlijk de beroepskrachten van het KNKV.

Welke verenigingen bij welke verenigingsadviseur hoort lees je in dit overzicht. Wil je jouw verenigingsadviseur persoonlijk ontmoeten? Dat kan al tijdens de Breek-de-Weekbijeenkomsten die in de periode van 18 september t/m 2 oktober op vijf plaatsen in het land worden georganiseerd.

Wat Vereniging Centraal voor de vereniging betekent is samengevat in onderstaand filmpje.

Meer over Vereniging Centraal vind je op www.knkv.nl/verenigingcentraal. 

Gerelateerde artikelen

KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen
KNKV Organisatie
KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

Lees meer
KNKV present bij Walk the Talk
KNKV Organisatie
KNKV present bij Walk the Talk

Leon Simons was zondag in het Zwiterse Genève namens het KNKV aanwezig bij Walk the Talk: The Health for All Challenge 2019. Dit is een ‘gezondheidswandeling’ waar hoogwaardigheidsbekleders uit de hele wereld op afkomen.

Lees meer
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl
KNKV Organisatie
Verzonden e-mail over registratie korfbal.nl

Afgelopen dinsdag zijn de nieuwe websites van het KNKV live gegaan. Woensdagmiddag is ook de nieuwe omgeving van mijn.korfbal.nl geactiveerd waarna alle gebruikers uit de oude omgeving ingelogd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen is…

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie