Skip to the main content

Nieuwe maatregelen: informatie volgt na overleg met NOC*NSF

Verenigingsservice

Vanavond om 19.00 uur kondigt het kabinet nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben, zoals het er nu uit ziet, gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

Het KNKV heeft hierover nauw overleg met sportkoepel NOC*NSF en andere sportbonden. Woensdag staat een overleg gepland over de nieuwe maatregelen, waarna NOC*NSF en de sportbonden – dus ook het KNKV – hun achterban kunnen voorzien van sportspecifieke informatie.

Meer informatie

De nieuwe maatregelen vind je na de persconferentie op de site van de Rijksoverheid. Het nieuwe sportprotocol van NOC*NSF en de geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden verschijnen woensdag of donderdag zo spoedig mogelijk op KNKV.nl/faqcorona.

Foto: Maarten Boot, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen
Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen

Er zijn woensdag en donderdag meerdere vragen binnen gekomen, die betrekking hebben op de recente berichtgeving over de nieuwe kabinetsmaatregelen. De update lees je hier.

Lees meer
Coronamaatregelen: update FAQ
Verenigingsservice
Coronamaatregelen: update FAQ

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden heeft het KNKV de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden aangepast.

Lees meer
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen

Vandaag is het vierde online KNKV Magazine verschenen. Het magazine bevat inspirerende en informatieve artikelen uit de praktijk. Deze verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie