Skip to the main content

Nieuwe maatregelen: informatie volgt na overleg met NOC*NSF

Verenigingsservice

Vanavond om 19.00 uur kondigt het kabinet nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben, zoals het er nu uit ziet, gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

Het KNKV heeft hierover nauw overleg met sportkoepel NOC*NSF en andere sportbonden. Woensdag staat een overleg gepland over de nieuwe maatregelen, waarna NOC*NSF en de sportbonden – dus ook het KNKV – hun achterban kunnen voorzien van sportspecifieke informatie.

Meer informatie

De nieuwe maatregelen vind je na de persconferentie op de site van de Rijksoverheid. Het nieuwe sportprotocol van NOC*NSF en de geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden verschijnen woensdag of donderdag zo spoedig mogelijk op KNKV.nl/faqcorona.

Foto: Maarten Boot, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Update coronamaatregelen: binnensportlocaties dicht
Competitie Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: binnensportlocaties dicht

Tijdens de persconferentie heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Met ingang van 15 december gaan alle binnensportlocaties dicht en mag er alleen nog buiten worden gesport.

Lees meer
Kansen binnen het (lokale) Sportakkoord
Bestuurders Verenigingsservice
Kansen binnen het (lokale) Sportakkoord

Nog niet alle verenigingen maken gebruik van de mogelijkheden en kansen die het Sportakkoord biedt. In 2018 is een Nationaal Sportakkoord gesloten met als doel sport zo leuk en toegankelijk mogelijk te …

Lees meer
(Nieuwe) Verenigingsadviseurs
KNKV Organisatie Verenigingsservice
(Nieuwe) Verenigingsadviseurs

Het KNKV wil alle korfbalverenigingen zo goed mogelijk service verlenen. Hiervoor is een goede relatie het uitgangspunt. Daarom heeft het KNKV vier extra verenigingsadviseurs aangesteld.

Lees meer

Topartikelen

Trainers
Gratis trainersclinics bij verenigingen in september
Competitie
Juni-competitie is gestart
Bestuurders Verenigingsservice
Vul de verenigingsmonitor in en zie hoe je vereniging ervoor staat