Skip to the main content

Nieuwe huisstijl KNKV

KNKV Organisatie

Met de verhuizing naar Papendal, het hart van de Nederlandse sport, presenteert het KNKV een nieuwe huisstijl. Deze komt tot uiting in het nieuwe pand en wordt binnenkort in alle off- en online- uitingen van het KNKV doorgevoerd.

Bijgaande animatie toont de opbouw van het nieuwe KNKV-logo, waarvan de elementen worden doorgevoerd in de huisstijl. Het logo ademt de kracht en de energie van korfbal en toont sterk het unieke van de sport.

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 30 mei
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 30 mei
Maandag 30 mei is het KNKV niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.
Lees meer
Extra bondsraadsvergadering op 22 april
KNKV Organisatie
Extra bondsraadsvergadering op 22 april
Op donderdag 22 april vindt er een extra bondsraadsvergadering plaats. Tijdens deze bondsraad wordt gesproken en gestemd over de aansluiting van het KNKV bij het ISR. Deze extra bondsraad is ingelast in verband met het niet behaalde quorum op de bondsraad van afgelopen zaterdag. De bijbehorende stukken vind je hier.  
Lees meer
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio
De afgelopen periode vonden er bondsraadsverkiezingen plaats in verband met de bestuurlijke herinrichting en de nieuw gekozen regiostructuur. Voor alle 24 regio’s is het KNKV op zoek gegaan naar één bondsraadslid die de verenigingen in die desbetreffende regio gaat vertegenwoordigen. Van 1 tot en met 11 juni konden alle verenigingen stemmen op een (plaatsvervangend) bondsraadslid […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd