Skip to the main content

Nieuwe bondsraadsleden in elke regio

KNKV Organisatie

De afgelopen periode vonden er bondsraadsverkiezingen plaats in verband met de bestuurlijke herinrichting en de nieuw gekozen regiostructuur. Voor alle 24 regio’s is het KNKV op zoek gegaan naar één bondsraadslid die de verenigingen in die desbetreffende regio gaat vertegenwoordigen. Van 1 tot en met 11 juni konden alle verenigingen stemmen op een (plaatsvervangend) bondsraadslid in hun regio. De uitslag van de bondsraadsverkiezing is inmiddels bekend.

De bondsraadsleden staan voor de korfbalsport en voor de korfbalverenigingen in hun regio. Ze denken mee over de strategische ontwikkelingen en over de toekomst van korfbal. Op zaterdag 19 juni komen de gekozen (plaatsvervangend) bondsraadsleden tijdens de bondsraad bij elkaar voor een eerste kennismaking. Het thema van de bondsraad is ‘Jaarplan en Begroting 2021-2022’ en de bondsraad is te volgen via livestream. Meer over de bondsraad van aankomende zaterdag lees je hier.

Bestuurlijke herinrichting en regiostructuur

Omdat het KNKV de relatie met de verenigingen verder wil versterken en verenigingsbesturen beter wil faciliteren en betrekken heeft het KNKV, naast de inzet van de verenigings- en korfbaladviseurs, samen met de bondsraad gekozen voor een bestuurlijke herinrichting. Dit leidt tot onder andere het loslaten van de districtsorganisatie en het verstevigen van de regiostructuur. De nieuwe regiostructuur zorgt voor verbinding van de verenigingen met de lokale belangen en afspraken.

De nieuwe bondsraadsleden en plaatsvervangende bondsraadsleden vind je hier.

We wensen alle gekozen (plaatsvervangend) bondsraadsleden veel plezier en succes bij de uitoefening van hun functie!

Gerelateerde artikelen

Bondsraadsvergadering 11 december
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 11 december

Zaterdag 11 december vindt er weer een bondsraadvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt onder andere teruggekeken op 2020-2021 en worden de topkorfbalontwikkelingen besproken. De volledige agenda en de bijbehorende stukken voor deze …

Lees meer
Vacature voorzitter bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature voorzitter bondsbestuur

Vanwege het aanstaande aftreden van de huidige voorzitter Rob Meijer is het KNKV op zoek naar een voorzitter voor het bondsbestuur. Rob Meijer neemt afscheid na de World Games in juli 2021.

Lees meer
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar
KNKV Organisatie
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar

Dinsdag 27 april (Koningsdag) is het KNKV niet telefonisch bereikbaar. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via het online ticketsysteem.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd