Skip to the main content

Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer

KNKV Organisatie

Na een mooie korfbalzomer start aankomend weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.

De nieuwe omgeving van Korfballeague.nl komt voor eind oktober de Korfbal League van start gaat beschikbaar.

Nieuw telefoonnummer in verband met verhuizing

Het bondsbureau van het KNKV zal per december 2020 gevestigd zijn op Papendal (Arnhem). Per vandaag neemt het KNKV alvast het nieuwe nummer in gebruik: 026 – 30 35 400. De overige manieren om het KNKV te bereiken vind je onderaan deze pagina.

App Korfbal.nl vervalt binnenkort

Met de overgang van KNKV.nl, Korfbal.nl en Korfballeague.nl naar een nieuwe website-omgeving is de app Korfbal.nl (officiële naam: KNKV Korfbal) overbodig geworden. Deze app komt binnenkort te vervallen en wordt nu niet meer bijgewerkt.

De app Korfbal.nl bevatte: informatie over competitie en verenigingen, de mogelijkheid om via ‘Mijn Korfbal’ je eigen team en club te volgen, topkorfbalnieuws en de livescore van de Korfbal League, inclusief opstellingen. De eerste twee zaken vind je op Korfbal.nl en de app KNKV Wedstrijdzaken, de laatste twee op het vernieuwde Korfbal.nl én op Korfballeague.nl, dat binnenkort beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Vacature voorzitter bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature voorzitter bondsbestuur

Vanwege het aanstaande aftreden van de huidige voorzitter Rob Meijer is het KNKV op zoek naar een voorzitter voor het bondsbestuur. Rob Meijer neemt afscheid na de World Games in juli 2021.

Lees meer
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal

Zoals eerder aangekondigd is het bondsbureau van het KNKV met ingang van 1 december gevestigd op Sportcentrum Papendal (Arnhem), het hart van de Nederlandse sport.

Lees meer
KNKV en Simpel.nl gaan partnerschap aan
KNKV Organisatie
KNKV en Simpel.nl gaan partnerschap aan

Simpel.nl is sinds het seizoen 2016-2017 supporter van het Nederlandse korfbal. Met ingang van 1 augustus 2019 heeft het KNKV Simpel.nl verwelkomd als partner. Hiermee zet Simpel.nl de sponsoractivaties komend seizoen extra kracht bij.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine