Skip to the main content

Nieuw seizoen, nieuwe website, nieuw telefoonnummer

KNKV Organisatie

Na een mooie korfbalzomer start aankomend weekend de competitie van het seizoen 2020/2021. Een mooi moment om KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders en -kader, in een nieuw jasje te steken. Ook Korfbal.nl, het platform voor korfbalfans, en School-korfbal.nl hebben een andere look and feel gekregen.

De nieuwe omgeving van Korfballeague.nl komt voor eind oktober de Korfbal League van start gaat beschikbaar.

Nieuw telefoonnummer in verband met verhuizing

Het bondsbureau van het KNKV zal per december 2020 gevestigd zijn op Papendal (Arnhem). Per vandaag neemt het KNKV alvast het nieuwe nummer in gebruik: 026 – 30 35 400. De overige manieren om het KNKV te bereiken vind je onderaan deze pagina.

App Korfbal.nl vervalt binnenkort

Met de overgang van KNKV.nl, Korfbal.nl en Korfballeague.nl naar een nieuwe website-omgeving is de app Korfbal.nl (officiële naam: KNKV Korfbal) overbodig geworden. Deze app komt binnenkort te vervallen en wordt nu niet meer bijgewerkt.

De app Korfbal.nl bevatte: informatie over competitie en verenigingen, de mogelijkheid om via ‘Mijn Korfbal’ je eigen team en club te volgen, topkorfbalnieuws en de livescore van de Korfbal League, inclusief opstellingen. De eerste twee zaken vind je op Korfbal.nl en de app KNKV Wedstrijdzaken, de laatste twee op het vernieuwde Korfbal.nl én op Korfballeague.nl, dat binnenkort beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

KNKV en Rotterdam Topsport bundelen opnieuw krachten
KNKV Organisatie
KNKV en Rotterdam Topsport bundelen opnieuw krachten

Het KNKV en Rotterdam Topsport werken de komende vijf jaar samen om de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy tot grote hoogten te doen laten stijgen. Op de slotdag van de Korfbal Challenge tekenden beide partijen het contract.

Lees meer
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro
Financiën KNKV Organisatie
Afdracht NLO aan KNKV: 575.759 euro

Het KNKV ontvangt over 2018 het mooie bedrag van 575.759 euro van Nederlandse Loterij. Dit werd donderdag bekend bij het jaarlijkse afdrachtsmoment, ditmaal in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam.

Lees meer
Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons
KNKV Organisatie
Korfbal League start online korfbalplatform met Eyecons

Met ingang van het komende Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons. Dat hebben het KNKV en de Korfbal Leagueverenigingen onlangs afgesproken met Eyecons, dat momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse) beheert.

Lees meer

Topartikelen

Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Best practice
Samenwerken loont voor Oost-Arnhem