Skip to the main content

Nationale Sportweek: promotie en gratis workshops

Verenigingsservice

Van 16 tot en met 25 september vindt de NOC*NSF Nationale Sportweek weer plaats. Deze week is er extra aandacht voor sport en laten sportbonden, sportverenigingen, gemeenten, bedrijven en andere organisaties zien hoe leuk sport is en dat sport voor iedereen toegankelijk is. Dit is een mooi moment om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten, potentiële leden een kijkje te laten nemen bij jouw vereniging én om kennis op te doen door gratis workshops te volgen!

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘Sport doet iets met je’. Tijdens de Nationale Sportweek enthousiasmeren we zoveel mogelijk mensen zien wat sport, en in het bijzonder korfbal, met je kan doen. Naast dat jouw vereniging, eventueel met behulp van deze toolkit, kunt promoten en activiteiten kunt organiseren, kan verenigingskader tijdens de Nationale Sportweek ook gratis interessante workshops volgen over heel veel verschillende thema’s. Een mooie kans!

Gratis online workshops

Willen mensen van jouw vereniging zichzelf ontwikkelen? Bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, clubkadercoaching, ledenbinding, positief coachen, sociale veiligheid, geld genereren, duurzaamheid, een gezonde sportomgeving en een open en veilige sport voor iedereen? Volg dan een gratis online workshop! De workshops vinden plaats van maandag 19 september tot en met donderdag 22 september. Meer over de workshops en het volledige programma vind je hier.

International Koen van Roekel actief tijdens Nationale Sportweek

Eén van de topkorfballers die zichzelf tijdens de Nationale Sportweek inzet om te laten zien hoe mooi sporten en bewegen is, is Koen van Roekel. In de host-city gemeente Lelystad is er tijdens de Nationale Sportweek een activiteitenprogramma om senioren te stimuleren om te gaan bewegen. TeamNL Korfbal-speler Van Roekel gaat op 22 september bij deze activiteiten de warming-up verzorgen voor de deelnemers. Een mooi voorbeeld van hoe je mensen kunt laten zien en ervaren hoe mooi sport is.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Financiën Verenigingsservice
Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Morgen gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Vorig jaar deden 250 korfbalverenigingen mee aan deze actie en haalden zij gemiddeld €2025,- op. Door de vorig jaar geïntroduceerde online verkoopmethode is het verkopen van (veel) loten nóg makkelijker geworden. Wil jouw vereniging extra inkomsten binnenhalen? Meedoen aan de actie kan nog steeds!
Lees meer
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
De maand van ‘Training geven: de basics’ is in volle gang! Deze maand geven KNKV-docenten trainersclinics aan ruim 1750 trainers van 175 verenigingen. Tijdens deze clinics leren beginnende trainers in één avond de basis van het training geven. VZOD is één van de verenigingen die een clinic heeft aangevraagd. De clinic was een groot succes […]
Lees meer
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit is hét jaarlijkse moment waarop we scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor onze sport. Hoewel het altijd goed is om je waardering te laten blijken, is dit een extra mooi moment om […]
Lees meer

Topartikelen

Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage Competitie
Spelregelwijzigingen 2022