Skip to the main content

Nationale Sportweek gaat volgende week van start

Van 17 tot en met 26 september vindt de NOC*NSF Nationale Sportweek plaats. Deze week is er extra aandacht voor sport en laten sportbonden, sportverenigingen, gemeenten, bedrijven en andere organisaties zien hoe leuk sport is en dat sport voor iedereen toegankelijk is. Dit is een mooi moment om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten, potentiële leden een kijkje te laten nemen bij jouw vereniging en mensen aan jouw vereniging te verbinden.

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘Sport doet iets met je’. Deze week is er een vernieuwde landelijke campagne van start gegaan waardoor je als vereniging gebruik kunt maken van een handige campagnetoolkit met allerlei tekstsuggesties en beeldmateriaal. Door mee te doen aan de campagne zet je jouw vereniging in de schijnwerpers en laat je heel Nederland zien hoe mooi het is om te sporten en te bewegen bij jouw vereniging. Meer over de Nationale Sportweek lees je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Steunpakket voor de sport wordt aangepast en heropend
Financiën
Steunpakket voor de sport wordt aangepast en heropend

Om sportverenigingen die getroffen worden door de huidige coronamaatregelen te compenseren, trekt het kabinet zestig miljoen euro uit voor een sport-specifiek steunpakket.

Lees meer
Juni-competitie is gestart
Competitie
Juni-competitie is gestart

Op zaterdag 12 juni mogen jeugdkorfballers voor het eerst sinds lange tijd weer wedstrijden spelen tegen tegenstanders van een andere vereniging. Al voordat het kabinet definitief bekendmaakte dat de regels voor de …

Lees meer
Mooie (na)zomer met RCN Vakantieparken
Mooie (na)zomer met RCN Vakantieparken

Na een succesvolle editie van Tour de Camping met korfbalclinics op acht RCN Vakantieparken heeft RCN korfballers deze (na)zomer nog meer te bieden. Wat dat precies is lees je hier.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober