Skip to the main content

Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)

Verenigingsservice

Dit jaar vindt voor de negende keer op rij de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Naast de beurs in Gorinchem is er dit jaar ook een extra editie in Zwolle, speciaal voor het noordoostelijke deel van Nederland. Op de beurs kunnen verenigingsbestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten en kennis opdoen over actuele thema’s.

De Nationale Sport Vakbeurs vindt altijd plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De beurs in Gorinchem is dit jaar op woensdag 11 en donderdag 12 november. De speciale editie ‘De Nationale Sport Vakbeurs On Tour’ vindt dit jaar plaats in de IJsselhallen in Zwolle op woensdag 16 september. Het concept van de On Tour-editie is hetzelfde, alleen de locatie is anders.

Kennisprogramma

Naast ruimte voor ontmoeting met dienstverleners en leveranciers is er ook een kennisprogramma. Dit programma wordt ingericht op basis van actuele thema’s en vraagstukken. Dit jaar gaat het onder andere over hoe je als sportvereniging uit de coronaperiode kunt komen. Tijdens het kennisprogramma delen partners uit het werkveld hun ervaringen.

Tickets

Toegangstickets voor beide edities kun je gratis verkrijgen via nationalesportvakbeurs.nl. Je vindt daar ook meer informatie over de Nationale Sport Vakbeurs en de Nationale Sport Vakbeurs On Tour.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

5/6 december eerst mogelijke startmoment, beperkingen seniorentrainingen
Competitie Verenigingsservice
5/6 december eerst mogelijke startmoment, beperkingen seniorentrainingen

Normaliter had Team Competitie vandaag het definitieve programma voor de zaalcompetitie gepubliceerd, maar helaas bevinden we ons in een andere situatie. Sinds de persconferentie van dinsdag 3 november weten we dat tot en met 18 november in Nederland de maatregelen verscherpt zijn.

Lees meer
Persconferentie kabinet: informatie volgt zo spoedig mogelijk
Verenigingsservice
Persconferentie kabinet: informatie volgt zo spoedig mogelijk

Vanavond om 19.00 uur houdt het kabinet weer een persconferentie over de stand van zaken rond het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen.

Lees meer
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari heeft het kabinet enkele versoepelingen in de maatregelen tegen het coronavirus afgekondigd. Vanaf dinsdag 3 maart mogen jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar…

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021