Skip to the main content

Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)

Verenigingsservice

Dit jaar vindt voor de negende keer op rij de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Naast de beurs in Gorinchem is er dit jaar ook een extra editie in Zwolle, speciaal voor het noordoostelijke deel van Nederland. Op de beurs kunnen verenigingsbestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten en kennis opdoen over actuele thema’s.

De Nationale Sport Vakbeurs vindt altijd plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De beurs in Gorinchem is dit jaar op woensdag 11 en donderdag 12 november. De speciale editie ‘De Nationale Sport Vakbeurs On Tour’ vindt dit jaar plaats in de IJsselhallen in Zwolle op woensdag 16 september. Het concept van de On Tour-editie is hetzelfde, alleen de locatie is anders.

Kennisprogramma

Naast ruimte voor ontmoeting met dienstverleners en leveranciers is er ook een kennisprogramma. Dit programma wordt ingericht op basis van actuele thema’s en vraagstukken. Dit jaar gaat het onder andere over hoe je als sportvereniging uit de coronaperiode kunt komen. Tijdens het kennisprogramma delen partners uit het werkveld hun ervaringen.

Tickets

Toegangstickets voor beide edities kun je gratis verkrijgen via nationalesportvakbeurs.nl. Je vindt daar ook meer informatie over de Nationale Sport Vakbeurs en de Nationale Sport Vakbeurs On Tour.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Om zoveel mogelijk beginnende trainers de basis van het training geven te leren, gaat het KNKV in september naar verenigingen toe om de clinic ‘Training geven: de basics’ te geven. Door deze clinic aan te vragen, kunnen de nieuwe trainers van jouw vereniging direct bij de start van het nieuwe seizoen de basis van het training geven leren.
Lees meer
NOC*NSF organiseert webinars
Verenigingsservice
NOC*NSF organiseert webinars
Wil je nieuwe kennis opdoen over financiën, communicatie, sociale veiligheid, arbitrage, duurzaamheid, een gezonde sportomgeving of wil je weten hoe je je vereniging klaarmaakt voor de toekomst? Meld je dan aan.
Lees meer
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering
De bestuurlijke ontmoetingen in de vorm van Breek-de-Weekbijeenkomsten vinden ook dit jaar weer plaats. Het thema van de online editie van dit jaar is ‘inspiratie en verandering’. We gaan onder andere in gesprek over de motivatiepsychologie om te blijven korfballen in de verschillende leeftijdsfases en het slagvaardig besturen in de veranderende sportwereld. De bijeenkomsten vinden […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd