Skip to the main content

Monitoringstool GRIP biedt inzicht in energiekosten

Accommodatie

Wil jij inzicht krijgen in de energiekosten van je vereniging, zodat je energie kunt gaan besparen? Dan hebben we goed nieuws! Dit kan namelijk met de online monitoringstool GRIP van onze partner SportStroom. GRIP leest de meetdata van slimme meters uit en verwerkt dit in een dashboard. Hierdoor krijg je door middel van grafieken en tabellen inzicht in de totale energiehuishouding van je vereniging, zodat je weet op welke gebieden je kunt gaan besparen.

Met GRIP kun je dus de dagelijkse energiekosten zien én bijsturen. GRIP geeft inzicht in stroom, gas, opgewerkte zonnestroom, terug geleverde stroom en nog veel meer. Ook kun je binnen GRIP uitgevoerde verduurzamingsmaatregelen noteren. Je kunt altijd en overal inloggen op je eigen beveiligde GRIP-omgeving en bepaalt zelf wie hier toegang toe heeft. Heb je interesse in deze monitoringstool van SportStroom? Meer informatie over GRIP vind je hier.

GRIP is een Energie Bewaking Systeem (EBS)

In vrijwel elke subsidieregeling waarop je in het kader van verduurzaming een beroep wilt doen, wordt een zogenaamd Energie Bewaking Systeem verplicht gesteld. GRIP voldoet aan de door Rijksdienst voor Ondernemend gestelde eisen aan een EBS-systeem, dus je kunt met een gerust hart een beroep doen op beschikbare subsidies zoals BOSA.

Gerelateerde artikelen

Stageplek: content & communicatie
KNKV Organisatie
Stageplek: content & communicatie
Het KNKV zoekt een sterspeler op het gebied van communicatie, die dagelijks wil scoren met overtuigende content. Wil jij dat korfballers, fans en sportliefhebbers op het juiste moment en via de juiste kanalen worden bereikt? Oftewel, ben jij er klaar voor om het team te versterken vanaf september 2023? Dan is dit de stageplaats die […]
Lees meer
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
Verenigingsservice
De rol van Teammanager in de KNKV Wedstrijdzaken-app
In de KNKV Wedstrijdzaken-app kunnen personen de rol van ‘Teammanager’ krijgen. Met die rol kun je gebruikmaken van allerlei leuke en handige functionaliteiten. Ben jij de Teammanager van je team en wil je de Wedstrijdzaken-app optimaal gebruiken? Hieronder leggen we uit wat de Teammanager allemaal kan. Rijschema Samen naar wedstrijden rijden is niet alleen beter […]
Lees meer
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
De komende weken zijn we een aantal dagen niet telefonisch bereikbaar. Het gaat om donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), woensdag 24 mei (personeelsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag). Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via de Helpdesk. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord.
Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Verenigingsservice
Vijf redenen om de verenigingsmonitor in te vullen
KNKV Organisatie
KNKV niet bereikbaar op 18, 24 en 29 mei
Korfbalaanbod Opleidingen Trainers
Kangoeroetrainers opgelet: doe mee met de clinic Veelzijdig Bewegen!